Al gehoord van een selfie-proof koffer?

Al gehoord van een selfie-proof koffer?

Deze sportieve en ultralichte American Tourister koffer is #selfieproof. Absoluut unieke selfies gegarandeerd! Zet de flash van je smartphone op, neem een selfie met je koffer én ontdek de kleurrijke lichtstraal van jouw koffer op je selfie! 

De Pikes Peak van American Tourister is het ultieme gadget voor fervente reizigers die dagelijkse snapchat- en instagramupdates plaatsen.

De soepele Pikes Peak-koffer met vast TSA-slot en vier wieltjes voor een gemakkelijke ‘360°’, is ultra licht, ziet er super sportief uit, heeft handige opbergvakken en is ultra trendy afgewerkt.

In twee woorden? Funky en fun!

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be