American Tourister, DE must-have van elke trendy reiziger

American Tourister, DE must-have van elke trendy reiziger

Kan jij ook al niet wachten tot je volgende stap in de wereld? Kies voor een hippe, trendy koffer van American Tourister en proef nu al de vakantiesfeer! Voor de lente 2016 komt American Tourister met 4 nieuwe, kleurrijke en dynamische designs, speciaal ontworpen voor iedere trendvolger en fashionista.

Ombré, de geleidelijke overgang van de ene tint naar een andere tint, blijft een trending topic in de fashion wereld. Ook American Tourister volgt deze trend en stelt de Air Force 1 Gradient voor in 3 kleuren, namelijk Gradient Blue, Gradient Yellow en Gradient Pink. Zo is er voor elke trendvolger wat wils en kan iedereen zijn ware, kleurrijke aard laten zien!

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf  €119

 

De JAZZ 2.0 collectie wordt uitgebreid met 2 nieuwe, opvallende designs, namelijk Rising Sun en Geometric. Deze designs doen je al bij het inpakken van je koffer wegdromen van een cocktail bij zonsondergang, festivals op exotische locaties of eender wat je ook maar dromen kan!

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf  €109

 

Ook de Palm Valley collectie krijgt een nieuw, trendy design erbij. De Pixel koffer weerspiegelt je indrukwekkende persoonlijkheid en zorgt ervoor dat je iedereen verbluft achterlaat op de luchthaven! 

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf  €119

 

Voor meer info of beelden, geef gerust een seintje. 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be