American Tourister en artiest Ceizer gaan 'bananas'

American Tourister en artiest Ceizer gaan 'bananas'

Vrijdag 12 oktober 2018 — Onze favoriete artiest is terug en heeft zijn creativiteit weer volledig kunnen loslaten op één van onze Limited Edition American Tourister koffers. Wij hebben het over niemand minder dan de Nederlandse, gerenommeerde typografische ontwerper, Ceizer! 

Opnieuw slaan American Tourister en Ceizer hun handen in elkaar voor een ludieke en speelse Limited Edition koffercollectie. Deze samenwerking beschrijven in twee woorden? Origineel en grappig! 

Ceizer zijn talent om te spelen met geschreven woorden geven de Limited Edition koffers een vleugje luchtigheid en opbeurende dynamiek. Rondlopen met deze koffers zorgt ervoor dat je opvalt waar je ook bent. Bovendien komt deze nieuwe eye popping Limited Edition collectie in twee kleuren: Blue Fun en White Fun met een mix van speelse icoontjes en woorden die het fungehalte van de koffers de lucht in doet schieten!  

Deze Limited Edition American Tourister x Ceizer collectie is verkrijgbaar vanaf oktober 2018 in American Tourister verkooppunten en via www.americantourister.be.

Aanbevolen verkoopprijzen:

Spinner 55: €99

Spinner 67: €109

Spinner 77: €119