American Tourister en artiest Ceizer gaan 'bananas'

American Tourister en artiest Ceizer gaan 'bananas'

Onze favoriete artiest is terug en heeft zijn creativiteit weer volledig kunnen loslaten op één van onze Limited Edition American Tourister koffers. Wij hebben het over niemand minder dan de Nederlandse, gerenommeerde typografische ontwerper, Ceizer! 

Opnieuw slaan American Tourister en Ceizer hun handen in elkaar voor een ludieke en speelse Limited Edition koffercollectie. Deze samenwerking beschrijven in twee woorden? Origineel en grappig! 

Ceizer zijn talent om te spelen met geschreven woorden geven de Limited Edition koffers een vleugje luchtigheid en opbeurende dynamiek. Rondlopen met deze koffers zorgt ervoor dat je opvalt waar je ook bent. Bovendien komt deze nieuwe eye popping Limited Edition collectie in twee kleuren: Blue Fun en White Fun met een mix van speelse icoontjes en woorden die het fungehalte van de koffers de lucht in doet schieten!  

Deze Limited Edition American Tourister x Ceizer collectie is verkrijgbaar vanaf oktober 2018 in American Tourister verkooppunten en via www.americantourister.be.

Aanbevolen verkoopprijzen:

Spinner 55: €99

Spinner 67: €109

Spinner 77: €119

 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be