American Tourister wenst je een groene reis!

Eco Wanderer, uit 100% gerecycleerd materiaal van petflessen

Story image

Hoeveel petflessen er precies passen in één koffer? Wel ... 46 stuks om precies te zijn. Uiteraard volledig gerecycleerd, want met de innovatieve RecyclexTM-technologie viert American Tourister het milieu. Ontdek de wereld met de gloednieuwe én ecovriendelijke collectie: Eco Wanderer!

100% gerecycleerd materiaal

Van Mei Plasticvrij over je eigen herbruikbare mok in je favoriete koffiebar tot de wereldwijde klimaatmarsen ... we kiezen met z’n allen voor een duurzame aanpak. Ook American Tourister, het hippe bagagemerk wereldwijd bekend om zijn kleurrijke en betaalbare reistassen en -koffers, zet zijn innoverende kennis in voor onze prachtige planeet. De Spinners van de nieuwe Eco Wanderer collectie zijn vervaardigd uit RecyclexTM, een materiaal 100% afkomstig van gerecycleerde petflessen. En dat geldt zowel voor de stevige stof aan de buitenkant, als voor de soepele binnenbekleding. Zo maakt American Tourister met 1 Eco Wanderer Spinner dat er in de toekomst maar liefst 46 plastic flessen minder op de stortplaats belanden.


Stevig, soepel én sportief

Naast duurzaam is het exclusieve RecyclexTM-materiaal ook gewoonweg de ideale stof, stevig én soepel tegelijkertijd, voor een reeks sportieve Spinners speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie wereldontdekkers. De Eco Wanderer serie omvat drie koffers, verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, grijs en navy) en drie formaten (55, 67 en 79 cm). Beide grotere koffers zijn voorzien van een extra rits, waarmee je met één beweging de inpakruimte (tot 9l) groter maakt. Bovendien voorzien van een veilig TSA-slot, een handig voorvak voor alle belangrijke reispapieren én vier bolvormige wielen om elk terrein in het grootste comfort te ontdekken. 

Spinner 55 = 27 x petflessen
Spinner 67 = 39 x petflessen
Spinner 79 = 46 x petflessen

 

Deze American Tourister collectie is beschikbaar via de American Tourister verkooppunten en via de website.

Aanbevolen verkoopprijs:

Eco Wanderer - Spinner 55 - €109
Eco Wanderer - Spinner 67 - €119
Eco Wanderer - Spinner 79 - €129

 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be