Ben jij al vertrokken?

Ben jij al vertrokken?

Kleur, design en sterkte slaan hun handen in elkaar! De Skytracer collectie van American Tourister.

American Tourister introduceert de Skytracer koffers. Deze hardschalige koffers zijn beschikbaar in 6 bruisende kleuren. De perfecte eyecatcher voor iedere uitstap! 

Een tripje geboekt tijdens de kerstvakantie of kijk je alvast uit naar je eerste detox-weekend in januari? Deze koffers zijn sportief en ultralicht. Zo hop je van de ene plaats naar de andere! Het TSA-slot houdt je dierbare spullen veilig op zijn plaats en de dubbele wieltjes zorgen voor extreem reisgemak.

Ready, set, roll! 

 

Skytracer - Spinner 55: €109

Skytracer - Spinner 68: €129

Skytracer - Spinner 77: €139

Skytracer - Spinner 82: €159

 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be