BEREID JE VOOR OP STAR WARS EPISODE VII MET DE NIEUWE  STAR WARS COLLECTIE VAN AMERICAN TOURISTER

BEREID JE VOOR OP STAR WARS EPISODE VII MET DE NIEUWE STAR WARS COLLECTIE VAN AMERICAN TOURISTER

Uit een ver, ver universum, zijn ze nu eindelijk hier: de Star Wars collecties van American Tourister! De langverwachte première vindt plaats op 18 december, maar echte fans van de saga kunnen zich met de must-haves uit de American Tourister Star Wars collectie nu al onderdompelen in de sfeer van de nieuwe film. De integratie van oude én de nieuwe iconische karakters op de koffers nemen klein én groot mee op een fantastische Star Wars reis door het heelal.

‘Awaken the force’ met de Kylo Ren koffer

Een nieuwe schurk doet zijn intrede in Star Wars Episode VII : met de Kylo Ren koffer flits je als een ware Star Wars personage door het heelal… de duistere machten weerkaatsen in het masker, het rode lichtzwaard doet dienst als handvat en wanneer je de koffer opent, waan je jezelf op een verre planeet onder een pikzwarte sterrenhemel.

Star Wars fans kunnen  nu ver binnen en buiten ons sterrenstelsel reizen met de perfect  uitgeruste Kylo Ren koffer dankzij  ingebouwde TSA-gekeurde sloten, soepel rollende wieltjes en een stevige polycarbonaat schaal.

Richtprijs : vanaf 179 euro (spinner 55)

 

Bevrijd jouw innerlijke Jedi met de Star Wars Wonder collectie

Kleine Jedi strijders zullen de spannendste reisavonturen beleven met de American Tourister Star Wars Wonder collectie.

De drie rugzakken, het etui, de schooltas, de toilettas en de koffer zijn versierd met coole illustraties van de iconische Storm Troopers en andere figuren uit de Star Wars films.

Alle schooltassen zijn ultra-comfortabel dankzij een gewatteerd rugpaneel, een verstelbare borstriem en een verstevigde onderkant om de inhoud van de tas te beschermen. Of het nu een supersonische buitenaardse reis is of de dagelijkse tocht naar school, de Star Wars American Tourister collectie ‘keeps the force with you’!

Richtprijs : vanaf 9 euro (etui)

 

 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be