De ideale koffer voor felgekleurde zomerreisjes

Dinsdag 17 februari 2015 — Deze zomer trekt American Tourister voluit de kaart van flashy kleuren! Kies een koffer in de kleur die het best bij jouw persoonlijkheid past en vertrek op die vakantie waar je al zo lang naar uitkijkt!

Bon Air, het kleurrijke gamma reiskoffers van American Tourister lanceert deze zomer de collectie ‘Bon Air Summer Colours’. Vier spetterende zomerkleuren met vier klinkende namen: Hot Pink, Pacific Blue, Lime Green en Flame Orange.

Bon Air is de ideale koffer voor modieuze reizigers die op zoek zijn naar een koffer met een hippe, flashy look voor een geweldige prijs. Omdat Bon Air vervaardigd is uit 100% polypropyleen, is de koffer extreem sterk en tegelijk ultralicht. De binnenkant is goed georganiseerd met verschillende vakken en inpakriemen. Het TSA-combinatieslot zorgt voor extra veiligheid, ideaal voor lange reizen.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf 89,-EUR

 

NOOT VOOR DE REDACTIE:

American Tourister biedt sinds zijn oprichting in 1933 - intussen meer dan 80 jaar geleden – jonge, dynamische en betrouwbare bagage aan. Daarmee zet de fabrikant de norm voor leuke collecties van bagage van superieure kwaliteit. De kleurrijke producten staan bekend om hun niet te overtreffen prijs-kwaliteitverhouding en zijn verkrijgbaar in ruim 90 landen wereldwijd, wat van American Tourister een van de toonaangevende merken van bagage maakt in de wereld.

De bagage is perfect voor jonge, enthousiaste reizigers die de wereld willen verkennen. American Tourister inspireert avontuurlijke mensen om zichzelf uit te drukken, nieuwe horizonten te verkennen en toe te geven aan de lokroep van het leven.

www.americantourister.be

 

Bérénice Decharneux oSérieux! PR agency
Sofie Lee Samsonite Benelux