Get ready en Lock ´n Roll naar je volgende bestemming!

Get ready en Lock ´n Roll naar je volgende bestemming!

When life calls, be ready with American Tourister!

Het is tijd voor dat nieuwe tripje waar je al weken over droomt. Met de nieuwe Lock ´n Roll van American Tourister zit je in no time op de vlieger! Een stevige maar lichte koffer in flashy kleuren die je een stoere, dynamische look geeft! En bovendien wordt de nieuwe nummer 1 op onze vakantie-wishlist gemaakt in ons trendy Belgenlandje in Oudenaarde!  

Als je verlangt naar zon en zee, de beats al bijna kan horen en zin hebt in een party: be ready! Zorg dat je Lock ´n Roll klaar staat om te vertrekken naar waar het leven je ook brengt!

Aanbevolen verkoopprijs: 139 euro/Spinner 69

 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be