Herolite: de lichtste American Tourister ooit

Herolite: de lichtste American Tourister ooit

Reis lichter dan ooit!  American Tourister, het bagagemerk dat sinds 1933 betrouwbare koffers voor avontuurlijke reizigers ontwerpt, presenteert met Herolite een lichtgewicht collectie van formaat en meteen ook de lichtste American Tourister ooit.

Dit najaar staat de Herolite collectie in de spotlight! Dankzij de innovatieve constructie met versterkingen van glasvezel en polypropyleen zijn deze nieuwe modellen van American Tourister tegelijkertijd verrassend licht én supersterk: zo weegt de Upright 55 amper 1,5 kilogram. 

Uiteraard is ook dit gamma verkrijgbaar in de leuke American Tourister kleurtjes, zoals Formula Red, Bubble Gum Pink, Cactus Green, Midnight Blue en Volcanic Black, zodat je jouw koffer meteen herkent aan de bagageband.  De collectie krijgt ook een Lifestyle editie met eigentijdse stoffen voor een ultramoderne interpretatie van deze geweldige reistassen. 

 

Herolite/Herolite Lifestyle collectie 

Upright 55 - €89

Spinner 55 - €99

Spinner 55 EXP. - €109

Spinner 67 - €119

Spinner 74 - €129 

Duffle/Wheels 79 - €99

Hanging Toilet kit - €35

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be