Klaar voor de zomervakantie? Bij American Tourister staat jouw ideale koffer alvast klaar!

American Tourister staat ook dit voorjaar weer voor jou klaar met twee prachtige nieuwe collecties die het zonnetje al voor je reis in huis halen. Zo geniet je van je 'Modern Dream' en de 'Sunside' van het leven en reis je super stijlvol! De nieuwe Sunside en Modern Dream koffers zijn dan ook echt onmisbaar bij je volgende reisje! 

 

Let's move to the 'Sunside': 

Tijd voor je portie vitamin Sea! De nieuwe Sunside collectie van American Tourister is maar wat graag jouw partner tijdens je volgende zonnige reis. De uitbreidbare koffers zeggen nee tegen keuzestress, want je neemt mee wat en hoeveel je wilt! Een nieuw modern ontwerp dat jij als trendy globetrotter nodig hebt! Wat zijn de belangrijkste features:

  • Licht: zo licht als een veer met maximale opbergruimte - 118 liter voor Spinner L
  • Stevig: gemaakt uit polypropyleen en bedoeld om te blijven!
  • Georganiseerd: de elastische riemen zorgen ervoor dat je kledij zo goed georganiseerd zit dat zelf je mama trots zal zijn.
  • Flexibel: dankzij het uitbreidbare stuk kan je de opbergruimte vergroten wanneer nodig.

Naast de kleur van de zon 'Sunshine Yellow" zijn deze koffers nog beschikbaar in Aero Turquoise, Navy, Black, Sunset Red en Ultaviolet.

Aanbevolen verkoopprijzen:

Spinner 55: €119

Spinner 68 EXP.: €139

Spinner 77 EXP.: €149

 

Modern Dream it and believe it

Classy in de lucht en op de stoep! De nieuwe Modern Dream collectie van American Tourister ziet er subliem uit. Speciaal ontwikkeld voor de urban, trendy en elegante reizigers! De combinatie van vlakke oppervlaktes en gleuven creëert geometrische figuren die de koffer een echte urban look geven. De twee uitvoeringen zorgen er bovendien voor dat er voor ieder wat wils is; een extra krasbestendige textuurafwerking of een gladde afwerking die de kleur extra in het oog doet springen! Je hebt je favoriete collectie dan wel gevonden maar 'what about the colours?'. De Modern Dream koffers zijn beschikbaar in 6 verschillende kleuren; Rose Gold, Emerald Green, Universe Black, Copper Orange, True Navy, Wine Red

Wist je trouwens dat.. deze koffer, net als de SonicSurfer, al een Red Dot Product Design award heeft gewonnen. Een echte topper dus die je zeker moet hebben.

 

Aanbevolen verkoopprijzen:

Spinner 55: €129

Spinner 69 EXP.: €139

Spinner 78 EPX.: €149

 

Verkoopinformatie

De Modern Dream en de Sunside collecties van American Tourister zijn beschikbaar via American Tourister verkooppunten en via www.americantourister.be

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be