Living the 'Flylife'?

De nieuwste reiscollectie van American Tourister.

Story image

Een speels zigzagpatroon en hippe kleuren, deze nieuwe Flylife collectie van American Tourister ademt 'FUN'! Gemaakt uit stevig polycarbonaat is deze koffer de perfecte reisgenoot voor elk van je avontuurlijke reizen.

Wist je trouwens dat de geïntegreerde zijhaken je leven een stuk gemakkelijker zullen maken? Hang je tas of jas eraan en hou je handen vrij tijdens het wachten of het winkelen in de Duty Free shops op de luchthaven.

 

KLEUR VAN HET JAAR – CORAL

Living Coral is verkozen tot Pantone Colour of the Year, omdat het symbool staat voor onze innerlijke behoefte aan optimisme en vreugdevolle activiteiten, die ons doen verlangen naar een speelse expressie! Een kleur die dus zeker en vast niet mocht ontbreken in de American Tourister Flylife collectie.

Story image

 

Flylife is verkrijgbaar in drie maten: Spinner 55, Spinner 67 en Spinner 77 in de American Tourister verkooppunten en via www.americantourister.be.
Aanbevolen verkoopprijzen:

Flylife - Spinner 55: €129
Flylife - Spinner 67: €149
Flylife - Spinner 77: €159

 

 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be