MWM Summer Fun!

MWM Summer Fun!

Neem een duik in een wereld vol avontuur met de American Tourister collectie ontworpen door Matt W. Moore! Net zoals hij voor andere grote merken al deed, heeft Matt speciaal voor American Tourister een reeks van funky graphics ontworpen, genaamd ‘Vectorfunk’. Deze worden uitsluitend gebruikt voor American Tourister koffers en bijpassende tassen zodat elk item leuk, avontuurlijk en uniek is. Net als jij! 

REIS ESSENTIALS

Reis in stijl met de limited edition collectie ontworpen door Matt W. Moore. Elke koffer is een uniek kunstwerk: kleurrijke en abstracte geometrie in combinatie met inspirerende reistermen creëren vrolijke en speelse bagage items die makkelijk te herkennen zijn op elke bagageband. De drie hardside koffers hebben elk een ander thema. Kies EXPLORE, WANDERLUST of ADVENTURE als jouw favoriet.  

De MWM Summer Fun koffers zijn stevig en stijlvol en bieden tegelijkertijd ook:

  • veel inhoud dankzij het volumineuze design & uitbreidingsmogelijkheden op de Spinner M & L;
  • een geïntegreerd TSA-slot;
  • dubbele wielen voor meer comfort;
  • een gepersonaliseerd interieur, met MWM’s limited edition label en bijpassende kleuraccenten.

DAGELIJKSE ITEMS

Maak je reisbenodigdheden compleet met een bijpassende tas voor dagelijkse activiteiten. Een sporttas of laptop rugzak, uiteraard in Matt W. Moore’s design, passen perfect bij elkaar en zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt om comfortabel en in stijl te kunnen reizen.

When wanderlust calls, be ready to go adventuring!

Verkrijgbaar vanaf midden juni 2017.

 

 

 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be