Omdat zoiets als ‘teveel glitter’ niet bestaat

De nieuwe - schitterende - American Tourister Wavebreaker collectie!

Maak je klaar om meer te schitteren dan een eenhoorn die galoppeert over een regenboog boven een veld vol discoballen. American Tourister liet zich inspireren door glitter, heel veel glitter, én de feestelijke kerstsfeer. Daarom lanceert het merk twee sprankelende - limited edition - kleuren. 

  • Sparktive technologie: ‘s Avonds zorgt het reflecterende materiaal voor extra veiligheid.
  • Glamoureuze glitters: Overdag schittert de koffer net zoals jouw eigen sparkly persoonlijkheid.
  • Comfort: Handige, dubbele wielen  
  • Veiligheid: TSA-slot
  • Interieur: Een gevoerde divider met een meshzak om je dierbare bezittingen makkelijk te kunnen opbergen en organiseren.

Deze nieuwe, reflecterende koffers zorgen ervoor dat reizigers reflecteren in de nacht en shinen overdag, de perfecte combinatie tussen veiligheid en glamour. 

De Wavebreaker handbagage koffer in de kleuren Lilac Sparkle en Silver Sparkle zijn verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van €120. Deze collectie is beschikbaar vanaf november in de American Tourister verkooppunten en via www.americantourister.be

 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be