Oproep aan alle Barbie girls!

American Tourister en Barbie lanceren een girly tassen- en koffercollectie.

Barbie viert dit jaar haar 60ste verjaardag en American Tourister zet de wereldberoemde Mattel pop in de spotlight met een unieke collectie reisitems.


Word jij ook instant gelukkig als je terugdenkt aan je Barbiepoppen? Aan die schitterende glitterjurken, stijlvolle tasjes en trendy zonnebrillen? Dan ga je zeker en vast verliefd worden op de girly tassen en koffers in stijlvol zwart met als eyecatcher een holografische opdruk van het roze Barbie logo. Wedden dat zowel jonge fans als zelfzekere vrouwen instant fans zullen worden van deze limited edition Barbie x American Tourister verjaardagseditie.

 

Deze collectie is beschikbaar vanaf mei 2019 in alle American Tourister verkooppunten en online via www.americantourister.be. Aanbevolen verkoopprijzen:

Wavebreaker Barbie:
Spinner 67: €145
Spinner 55 (hardschalig): €115

Modern Glow Barbie:
Spinner 55 (zacht): €119
Schoudertas: €59
Rugzak: €45
Bum bag: €29

 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be