Reizen met een vleugje neon!

American Tourister lanceert Alumo Neon

Hoewel neon eigenlijk 'nieuw' betekent, is het de laatste jaren alom aanwezig in ons dagelijks leven. In iedere make-up bag en kledingkast word je verblind door een hevige 'neon' tint en we love it! Waar de trend nog niet zichtbaar is? Op de bagageband. Maar daar brengt American Tourister vanaf oktober 2019 verandering in met de Alumo Neon koffer. Een stylish aluminium koffer met flashy but classy neon details die je koffer een extra boost geven!

Leuk weetje: via de website kan je jouw Alumo Neon laten engraven met jouw naam of favoriete spreuk.

De Alumo Neon collectie is beschikbaar vanaf oktober 2019 via www.americantourister.be en American Tourister verkooppunten. Aanbevolen verkoopprijs:

Alumo Neon - Spinner 55: € 349

 

 

 

 

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be