Schitter als een reizende ster met American Tourister

Reizen in stijl! Als dat je goede voornemen is voor 2019, dan zit je goed met American Tourister. Het hippe bagagemerk steekt zijn populairste tassen en koffers voor kerst en Nieuwjaar in een fonkelend, nieuw jasje. Pak jij uit met zilver of goud bij je volgende trip?

Voor een sprankelend eindejaar kan je op American Tourister rekenen. Het bagagemerk laat zich inspireren door de glamoureuze wintermode op de catwalk. Dat levert een paar schitterende make-overs op van onze favoriete Wavebreaker en de eigentijdse InstaGo collectie. De magie van Kerstmis en Nieuwjaar weerspiegelt zich dan ook - heel letterlijk - in fashionable zilverkleurige of holografische prints en gouden confetti.

De Wavebreaker Confetti Spinner 55, verkrijgbaar in glanzend wit en zwart, herken je uit de duizend op de bagageband dankzij de schitterende confetti. In het donker zorgt het reflecterende Sparktive materiaal van de confetti voor extra zichtbaarheid en veiligheid. Bijzonder comfortabel ook, want deze koffer heeft dubbele wielen en soft-touch handvatten. Binnenin vind je een tussenschot in netstof, gekruiste inpakriemen en kleinere binnenvakken.

De Wavebreaker Confetti Spinner 55 is vanaf november verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van €139 via www.americantourister.be.

Wavebreaker Confetti
Wavebreaker Confetti

De Wavebreaker Special Edition Xmas Spinner 55 met Starlight Silver-print heeft alle voordelen van de klassieke Wavebreaker, mét daarbovenop die extra sprankelende look. Het ijskristallen motief is de blikvanger van de komende kerstperiode.

De Wavebreaker Special Edition Xmas Spinner 55 is verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van €119 via www.americantourister.be en de American Tourister verkooppunten.

Bij de InstaGo fashion-collectie brengen maar liefst drie schitterende modellen je in verleiding met hun modieuze holografische look. Een praktische handbagage Spinner voor al je trips, een basic en tegelijkertijd glamoureuze rugzak voor alle uitstapjes en dé must-have van het moment: de Bum bag. 

De InstaGo collectie is verkrijgbaar via www.americantourister.be. Aanbevolen verkoopprijzen: Rugzak: €49, Spinner 55: €99 Bum bag €25 

Wavebreaker XMAS Special (links) 
& InstaGO collectie (rechts)
Wavebreaker XMAS Special (links)
& InstaGO collectie (rechts)
Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be