Feel the beat of the world with Soundbox

Feel the beat of the world with Soundbox

Dé nieuwe American Tourister collectie!

Slechts één blik op de koffers van American Tourister’s nieuwste collectie en je hebt zin om de hele wereld rond te reizen: de Soundbox koffers geven je kriebels en laten je ogen glinsteren! De speelse kleuren zijn helemaal in deze zomer en het ronde motief doet denken aan vintage vinyls, ronddraaiende rokjes en dansen tot laat in de avond. Maar dit is nog niet alles: Soundbox is onze eerste hardside koffer die je kunt ‘uitbreiden’ naar een groter formaat voor maximale ruimte en comfort. Perfect voor je volgende vakantie naar de zon, met veel gelach en muziek, met de Soundbox koffer kun je overal naar toe!   

Naast het unieke design, dat tegelijkertijd minimalistisch en verfijnd is, biedt de Soundbox collectie een variatie aan speciale functies om je vakantie nog legendarischer te  maken. Deze polypropylene koffers kunnen namelijk uitgebreid worden zodat je genoeg ruimte hebt om je herinneringen en souvenirs mee naar huis te nemen.    
 
Het plezier begint al bij het inpakken van je Soundbox koffer: er is ruimte voor alles en je bent verzekerd van de veiligheid van je spullen door het geïntegreerde TSA-slot en de inpakriemen aan de boven- en onderkant van het compartiment. De concentrische cirkels zorgen 

voor een dynamisch en funky effect, terwijl de fijne matte structuur weerstand biedt en beschermt tegen krassen.  

Neem één van deze hippe koffers mee naar jouw favoriete bestemming en be perfectly on trend! Geniet van de beat met de Soundbox koffer in één van de zes schitterende kleuren: Pure White, Summer Blue, Lightening Pink, Midnight Navy, Bass Black en Tropical Lime. Geen twijfel over mogelijk dat jouw Soundbox koffer de eye-catcher is op de bagageband of op een andere plek van je reis! 

De Soundbox collectie is vanaf maart 2017 verkrijgbaar. Aanbevolen verkoopprijs: Vanaf €119

Over American Tourister

Opgericht in 1933 biedt American Tourister jeugdige, levendige en betrouwbare bagage en is het de standaard voor speelse bagage collecties die in kwaliteit overal bovenuit stijgen. De kleurrijke producten bieden  waar voor je geld en zijn in meer dan 90 landen wereldwijd beschikbaar. Dit maakt American Tourister een van de meest toonaangevende bagage merken ter wereld. Ideaal voor jonge enthousiaste reizigers die popelen om de wereld te ontdekken. American Tourister inspireert avonturiers om een eigen statement te maken, nieuwe horizonnen te verkennen en klaar te staan als het leven roept.  Kijk voor meer informatie op www.americantourister.be